top of page
Search

Scrisoare deschisă către domnul primar Coliban Allen | Cupa MIHAI IVĂNCESCU


Domnule primar, Coliban Allen.

Am asistat astăzi,on-line,la ședința Consiliului Local și am considerat jignitoare,remarcile dumneavoastră referitoare la clubul Steagul Roşu Brașov!

În primul rând, cea în care a-ți spus că :

"Steagul Roșu Brașov este 0 pentru suporteri și pentru brașoveni!"

"Steagul Roșu Brașov nu reprezintă comunitatea, este o echipă de Liga a IV-a, care nu reprezintă fotbalul brașovean."

Domnule primar, am fi dorit ca înainte să vorbiți de clubul Steagul Roşu Brașov, să întrebați și alți oameni din Brașov de cei care reprezintă acest club,nu numai pe cei 20 de suporteri-patroni care jignesc și acuză, pe toți cei care nu sunt de acord cu ideile și dorințele lor!

Acest club,înființat în 2010, de Eduard Gherghe și Dragoș Ivăncescu, a rezistat până în acest moment,pe lângă suportul părinților, care sunt membrii cotizanți, din propriile buzunare,ale celor două persoane mai sus menționate.

Echipa de seniori,care evoluează în mult blamată Liga a IV-a de către dumneavoastră, de parcă e o rușine să evoluezi în campionatul județean, la fel,a fost susținută prin efortul celor doi și a președintelui Adrian Chiric.

Oare cum se simt cei peste 150 de copiii din cadrul clubului, părinții lor,familiile acestora,când edilul orașului, face clubul din care aceștia fac parte, un "club 0 pentru brașoveni și pentru suporteri"?

Apropo, cei cărora le țineți partea,mai mult din considerente politice,știți cât preț au pus și pun,pe centrul de copii și juniori?

Ce să facem dacă nu reprezentăm comunitatea?

Ne dați o soluție să ne mutăm din Brașov?

Asta am mai făcut-o, jucând la Tărlungeni, cu chirii plătite, pentru a nu deranja continuatorii...

Observăm că pe pagina dumneavoastră de Facebook, acestă echipă,Steagul Roșu Brașov,s-a înființat pentru a bloca suporterii în proiectul lor. Greșit, acest club are CIS-ul din anul 2010 și nu din 2017,cum îl au cei protejați de dumneavoastră și anume echipa suporterilor continuatori a fotbalului brașovean!

Indiferent de războiul politic care-l duceți pe subiectul sport, fotbal,era frumos să vă consultați și cu cei din cadrul clubului Steagul Roșu Brașov, să ascultați ideile și părerile acestora,înainte de a da verdicte și până la a jigni un club și membrii acestui club,cum a-ți procedat astăzi!


ACS STEAGUL ROȘU BRAȘOV.


497 views0 comments

Comentarios


bottom of page