top of page
Search

GICĂ HAGI,atacat dur de Alin Stoica | Cupa MIHAI IVANCESCU


Alin Stoica, fost jucător al celor de la Anderlecht, l-a criticat pe Gică Hagi. Ex-fotbalistul, acum în vârstă de 40 de ani, consideră că jucătorii crescuți la Viitorul nu dau randament în străinătate și susține că „Regele” nu a fost cel mai bun fotbalist român din istorie.

Fiul lui Tudorel Stoica pune sub semnul întrebării și cariera lui Hagi.

„Chiar am văzut recent un interviu acordat de Anamaria Prodan. Dacă n-are cineva curaj să-i răspundă (n.r. – lui Hagi)? El se crede cel mai mare jucător din toate timpurile. Când jucătorii lui ies în Occident, sunt turiști japonezi! Tot urlă că scoate campioni. Ce campioni scoate? N-are nimeni curaj să-i spună.

De ce a plecat de la Real Madrid la Brescia? Nu găsea altă echipă? Urlă că e cel mai bun din toate timpurile…Au fost fotbaliști mai mari. Dacă se putea pleca înainte de Revoluție, ar fi fost jucători și mai mari. Liță Dumitru n-a fost fotbalist? Mulțescu n-a fost fotbalist? Rodion Cămătaru n-a fost fotbalist? Cârțu n-a fost fotbalist? De Balaci și Dobrin nici nu mai zic. N-a zis nimeni că n-a fost un fotbalist mare. Dar au fost jucători mai mari decât el”, a spus Alin Stoica la Pro X."Eu cred că trebuie să-i spuneți dumneavostră lui Hagi să se tempereze puțin, să nu mai urle că a jucat."– Alin Stoica

Sursa : Prosport.ro95 views0 comments

Comments


bottom of page