top of page
Search

CORONA Brașov,spre LIGA 3 | Cupa MIHAI IVĂNCESCU


Echipa de fotbal CSM Corona Braşov,va începe la finalul acestei săptămâni, jocurile pentru barajul de promovare în liga a treia la fotbal. Echipa antrenată de Călin Moldovan a terminat pe primul loc în Liga a 4-a Braşov şi va juca în 1 şi 5 august, la Ungheni, meciurile care decid promovarea. Corona Braşov va juca primul meci pe 1 august, de la ora 17.30, cu CS Gheorghieni (Harghita), urmând ca în 5 august, pe acelaşi teren, să joace în compania celor de la CS Ocna Mureş (Alba). Pe 9 august se vor întâlni CS Ocna Mureş şi CS Harghita. De astăzi,echipa se va deplasa la Luduș ,unde vor rămâne până miercuri,după jocul doi,cel împotriva echipei CS Ocna Mureș. Conform frf.ro ,criteriile de depatajare a echipelor sunt :

  • În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:

1. rezultatele directe 2. golaverajul în jocurile directe 3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe 4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă) 5. golaverajul general din mini-grupă 6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă 7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

  • În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.

Foto : Cătălin Ionescu Mult succes,CORONA Brașov!

28 views0 comments

Comments


bottom of page