top of page
Search

A murit Diego Armando MARADONA | Cupa Mihai Ivăncescu


Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona,în vârstă de 60 de ani,a murit în urma unui stop cardiac,cum a relatat presa internațională.

Conform jurnaliștilor italieni de la Gazzeta dello Sport, 9 ambulanțe au fost chemate la casa lui Maradona, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Fostul fotbalist a fost luat cu ambulanța de la locuința sa din cartierul San Andres, Buenos Aires, și dus la spital in cursul dimineții de miercuri, 25 noiembrie. În ciuda eforturilor personalului medical, nu a mai putut fi salvat.



Medicii care au încercat să-l resusciteze l-au declarat decedat in jurul orei locale 12.00 (17.00 - ora Romaniei).

Maradona fusese operat pe creier in urma cu trei saptamani pentru extragerea unui cheag de sange, iar medicii declarasera atunci ca operația a fost un succes.

Băiatul cel mare al lui Mihai Ivăncescu, a avut șansa de a fi coleg cu fratele lui Maradona,Lalo Maradona!



Mihai Ivăncescu Jr. a declarat despre fostul mare jucător :

"L-am cunoscut pe Diego Maradona în vara lui '96 pentru un joc amical între „Toronto All Stars” și „Canadian All Stars”. În acel moment jucam pentru aceeași echipă cu fratele mai mic al lui Diego, Lalo. Diego a fost minunat, distractiv și un adevărat artist cu mingea de fotbal. Este o mare pierdere pentru lumea „futbolului” și nu numai. RIP către unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din toate timpurile și condoleanțe familiei lui Lalo."



Dumnezeu să-l odihnească!

46 views0 comments
bottom of page