top of page
Search

INVITAȚIE la tradiționalul turneu Cupa MIHAI IVĂNCESCU din IUNIE 2020| Foto | Prezentare turneu

Updated: Aug 3, 2020Invitație 🏆Cupa MIHAI IVĂNCESCU 13-18 Iunie 2020,se va desfășura a XII-a ediție a Cupei Mihai Ivăncescu! 🗓Perioada 13-15 Iunie,categoriile de vârstă:2011,2012,2013 și 2014. 🗓Perioada 16-18 Iunie,categoriile de vârstă:2008,2009 și 2010. Mai multe detalii: 📱0726475022 📧 cupamihaiivancescu@gmail.com 🌐www.cupamihaiivancescu.ro Prezentare turneu

Turneul CUPA “MIHAI IVANCESCU” , a fost organizat pentru prima dată în anul 2009.Această competiție,s-a dorit a fi un omagiu adus fostului mare fotbalist al echipei Steagul Roșu Brașov din anii 70`-80`,Mihai Ivăncescu. Încă de la prima ediție,turneul a fost adresat exclusiv tinerilor fotbaliști,a copiilor si juniorilor. Ediția I ,a avut un număr de 16 echipe prezente,toate din județul Brașov ,ajungând ca în ultimele ediții,numărul echipelor participante la turneu,să depășească 50-60 de echipe.

Pe lângă echipele din județul Brașov,au participat si echipe din țară,printre care: Academia Gheorghe Hagi,TNT Bacău,ACS Viitorul Argeș,CSM Focșani,Interstar Sibiu,Școala de fotbal Didi Iași,Școala de fotbal Marius Prisăceanu,Ceahlăul Piatra Neamț ,Școala de fotbal Adi Demian,FC Bacău,FC Voluntari,CSS Mircea Eliade,FC Petrolul 95’ Ploiești,CS Viitorul Avrig,CS Zlatna,Viitorul Giurgiu,Atletic Iași,Poli Iași,Juniorii Bacău,Școala de fotbal Alexandru Văidean,Concordia Chiajna și multe altele. 

Dragoș Ivăncescu : "Scopul acestei competiții sportive,are ca obiectiv,promovarea sportului de masă, a sănătății și nu în ultimul rând,legarea de prietenii între toți participanții. Pe lângă toate acestea,am dorit ca tinerii sportivi,să cunoască istoria fotbalului brașovean și momentele de glorie ale echipelor din orașul nostru." De-a lungul timpului am încercat să aducem foști mari stegari la decernarea premiilor pentru micuții fotbaliști.  

Cel mai mare fotbalist din istoria Steagului : Nicolae Pescaru  

Legende stegare : Adrian Hîrlab,Ioan Naghi,Vasile Gherghe și Ioan Mandoca  

Daniel Isăilă

Ultimul stegar prezent la un Campionat Mondial : Marian Ivan  

Adrian Szabo  

Mugurel Buga  

Folbert Alfred,Vasile Gherghe,Laurian Taus și Csaba Gyorffy  

Legenda stegară : Petru Cadar În două rânduri,am organizat și meciuri demonstrative între foști stegari și suporteri. 

Mugurel Buga,Ionuț Pîrvu,Florin Stângă,Marian Ivan,Constantin Manciu,Alex Văidean,Vasile Gherghe,Adrian Henika,Petre Petruș și Ovidiu Măsar.

În ediția din 2015,am avut o colaborare cu fundația fostului internațional român Ciprian Marica. Fundația a oferit premiul special "Mihai Ivăncescu",constând intr-un tricou al lui Ciprian Marica,semnat de acesta și un echipament complet Adidas oferit de directoarea Fundației Ciprian Marica, Artemis Boldea.

Fiind primul turneu dedicat copiilor și juniorilor din județul Brașov,ducem tradiția mai departe în luna Iunie 2020,când va avea loc a XII-a ediție a Cupei Mihai Ivăncescu!

Tradiția continuă!!! ⚽️🏆🥇🥈🥉🇷🇴🇷🇴🇷🇴


63 views0 comments
bottom of page