top of page
Search

Începe play-off-ul Ligii a IV-a | Corona Brașov vs. Colțea Brașov


Corona Brașov și Colțea Brașov,vor deschide play-off-ul pentru desemnarea campioanei Ligii a 4-a Brașov.


Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul Tineretului, fără spectatori


După patru luni de pauză, Liga 4-a Brașov se reia cu un mini play-off pentru a desemna campioana dintre primele trei echipe ale campionatului județean: Precizia Săcele, CSM Corona Brașov și Colțea Brașov. Câștigătoarea acestui mini-turneu va reprezenta Brașovul la barajul de promovare în Liga 3.Călin Moldovan (Corona Brașov):


„Pentru noi este un meci obișnuit de campionat. Nu este presiune, pentru că suntem încrezători că putem să ajungem în Liga a 3-a. Pentru acest obiectiv ne-am pregătit, primul meci, cel cu Colțea, este extrem de important, astfel că vom face totul pentru a câștiga."Liviu Nicolae (Colțea Brașov):


“Venim după o perioadă lungă de inactivitate forțată de această pandemie globală, însă asta nu ne va afecta dorința, pasiunea și munca depusă de toată lumea din club. Suntem nevoiți să jucam în niște condiții total diferite față de normal, însă va trebui să ne adaptăm repede situației.


Despre alte lucruri petrecute în organizarea acestui miniturneu nu o să comentez, deoarece noi am înțeles perfect ce se dorește, însă noi vom face tot ce depinde de noi să ne prezentăm cât mai bine la ora jocului și sa ne câștigăm dreptul de a vorbi pe teren. Noi suntem într-un proiect unde nu avem orgolii de niciun fel, avem doar obiective, iar munca depusă pentru îndeplinirea obiectivelor se vede de la zi la zi. Pentru noi este important să reușim să ne atingem obiectivele stabilite."


Probleme la Precizia Săcele


Liderul Precizia Săcele se confruntă cu probleme cauzate de coronavirus, doi jucători fiind suspecți că ar fi infectați cu COVID -19.


In cazul în care cei de la Precizia Săcele nu vor prezenta testele până la ora jocului de miercuri, elevii lui Ciprian Ursu nu vor putea juca cele două meciuri din play-off.Ciprian Ursu (Precizia Săcele)


Mult succes tuturor echipelor!


Cei mai buni să ne reprezinte cu cinste la barajul pentru promovarea în Liga a III-a!36 views0 comments

Comments


bottom of page